آش و حلیم, مجله آشپزی

آموزش روش پخت آش بادمجان

آموزش روش پخت آش بادمجان

مواد لازم:

عدس : 1 پیمانه

بادمجان : 1 کیلو

کشک : 2 لیوان

عصاره گوشت : 1 لیوان

نان لواش : 1 عدد

پیاز : 1 عدد

نعناع : به مقدار لازم

نمک : به مقدار لازم

زردچوبه : به مقدار لازم

روغن : به مقدار لازم


آش بادنجان یا بادمجان یکی از آش های معروف استان لرستان است. شاید برایتان جالب باشد که بدانید با بادمجان نیز می توان آش تهیه کرد .این آش را تا حد زیادی می توان یک آش گیاهی نامید زیرا در آن فقط از عصاره گوشت استفاده می شود و ما بقی مواد به کار رفته در این آش مواد گیاهی هستند. توصیه می کنیم به کسانی که به بادمجان علاقه مند هستند حتما این آش را تهیه کنند .این آش به خصوص برای روزهای ماه مبارک رمضان و سفره های مهمانی می تواند گزینه مناسبی باشد. در این صورت هم شما و هم مهمان هایتان آشی را با طعم جدید تجربه خواهید کرد.هر چند که می دانیم این آش دارای سابقه طولانی در پخت و پز است اما متاسفانه با ورود تکنولوژی بسیاری از غذاهای سنتی ایران و به خصوص انواع آش های ایرانی به فراموشی سپرده شده اند.که این غذا نمونه ای از قدمت آش های ایرانی ست.همان طور که از اسم این غذا پیداست مهم ترین ماده این غذا بادمجان است. بادمجان برای کاهش وزن نیز مفید است. این غذا برای افرادی که قصد دارند وزن خود را کم کنند مفید است چون ذخیره فیبر بالایی دارد و ضمن ایجاد احساس سیری، انرژی بدن را نیز تامین می کند. فیبر خوراکی در فرآیند هضم مدت بیشتری طول می کشد تا از لوله های گوارشی شامل معده و روده ها خارج شود وبه همین دلیل احساس سیری زمان طولانی تری باقی می ماند. بادمجان برای پوست نیز مفید است چون حاوی مقدار زیادی آب است که علاوه بر بهبود سایر دستگاه های بدن به حفظ سلامت پوست و موها نیز کمک می کند. کم شدن آب بدن و در نتیجه خشک شدن پوست از عوامل مهم افزایش چین و چروک های پوستی است اما خوردنی هایی مثل بادمجان می توانند ذخیره آب بدن را به میزان قابل توجهی تامین کند.از جمله انواع دیگر غذاهای پخته شده با بادمجان می توان به کوکو بادمجان ، بادمجان شکم پر ،قیمه بادمجان با عدس و کلم و خوراگ گوشت و بادمجان اشاره کرد.


مراحل پخت:

مرحله 1

ابتدا پیاز را خرد کرده و کمی تفت می دهیم.

مرحله 2

بادمجان را نگینی خرد کرده به همراه عدس می پزیم.

مرحله 3

سپس نان را خرد کرده ، روی آن کشک رقیق شده می ریزیم تا نرم شود و به بادمجان ها اضافه می کنیم.

مرحله 4

کشک ، پیاز داغ ، نمک ، زردچوبه و کمی روغن را همراه با عصاره گوشت به بادمجان ها اضافه کرده میگذاریم جا بیفتد.

مرحله 5

در آخر غذا را با نعناع داغ تزیین می کنیم.

تهیه و ویرایش : مجله اینترنتی طنین

منبع: سایت اینترنتی غذا لند

منتشر شده در: مجله اینترنتی بانوی خاص

لاک ناخن اینلی

لاک ناخن اینلی

ست تزیین ناخن

ست تزیین ناخن

ست مانیکور ساشا

ست مانیکور

ریموور ناخن مصنوعی

ریموور ناخن

لاک گلدن رز

لاک گلدن رز

author-avatar

درباره مدیرسایت

هادی پژهان هستم. مدیر و موسس سایت بانوی خاص. از سال 1390 با راه اندازی وبسایت های تجاری، کار خودم رو شروع کردم و اکنون نزدیک به یک دهه است که با اطمینان مشتریان گرامی، روز به روز در حال پیشرفت هستیم.

بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *