آش و حلیم, مجله آشپزی

آموزش روش پخت قلیه

آموزش روش پخت آش قلیه کردستان

مواد لازم:

گوشت گوسفند با استخوان : 500گرم

برگه زردآلوی خشک : ⅔ لیوان

بلغور: نصف پیمانه

کشمش : نصف پیمانه

نخود : نصف پیمانه

دانگو : ⅓ پیمانه

مغز گردو: ⅓ پیمانه

زیره یا دارچین : 1 قاشق غذاخوری

روغن : به مقدار لازم

پیاز متوسط : 1 عدد

رب انار : ⅔ لیوان

نمک : به مقدار لازم

زردچوبه : به مقدار لازم

بنر تبلیغاتی سوپر مارکت دیجی کالا

قلیه کردستان با قلیه سایر شهرهای دیگر ایران متفاوت است .این نام در واقع نامی آشنا برای انواع خورشت هایی می باشد که به نوعی خاص تهیه می شود و معروف ترین این غذا ، قلیه ماهی می باشد که مربوط به مردمان منطقه جنوب ایران است اما همانطور که در ادامه مطلب خواهید دید قلیه کردستان نوعی آش است که با موادی خاص تهیه می شود و در واقع طعمی ملس و یا شیرین دارد. این آش مخلوطی از حبوبات و خشکبار است. این آش به دلیل داشتن زردآلو، ویتامین «ث» و آهن دارد و برای کودکان درحال رشد بسیار مفید و مقوی است.
در قسمت مواد اولیه خشکباری وجود دارد به نام دانگو . دانگو در واقع همان بادام است البته برخی می گویند بادام تلخ که در مورد درستی آن اطلاعی در دست نیست.
به هر حال تهیه این آش را که کم کم به فراموشی سپرده شده ولی با موادی که داخل آن است به قدری خاصیت دارد که حیف است در سفره های ایرانی جایش خالی باشد را به شما همراهان عزیز پیشنهاد می کنم.

در ادامه مطلب شما را به دیدن صفحه غذای معروف مردم جنوب ایران یعنی قلیه ماهی دعوت می کنم.


مراحل پخت:

مرحله 1

گوشت را با پیاز و روغن تفت می دهیم و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم.

مرحله 2

نخود خیس خورده و بلغور و مقداری آب اضافه می کنیم و روی شعله ملایم قرار می دهیم تا بجوشد.

مرحله 3

در حین جوشیدن ، برگه زردآلو ، کشمش ، مغز گردو و دانگو را به آن می افزاییم.

مرحله 4

در پایان رب انار و دارچین و نمک  را هم اضافه می کنیم.

تهیه و ویرایش : مجله اینترنتی طنین

منبع: سایت اینترنتی غذا لند

منتشر شده در: مجله اینترنتی بانوی خاص

فقط همین امروز، با تخفیف ویژه

شومیز بسیار عالی کالینز!

شومیز استثنایی زنانه

ژل بهداشتی بانوان!

ژل بهداشتی بانوان

کاندوم نهایت لذت فیستا!

کاندوم نهایت لذت فیستا

دستگاه لیزر موهای زائد!

لیزر موهای زائد

مبل کودک، طرح توت فرنگی

مبل کودک طرح توت فرنگی

خط چشم با کیفیت این لی!

خط چشم این لی

author-avatar

درباره مدیرسایت

هادی پژهان هستم. مدیر و موسس سایت بانوی خاص. از سال 1390 با راه اندازی وبسایت های تجاری، کار خودم رو شروع کردم و اکنون نزدیک به یک دهه است که با اطمینان مشتریان گرامی، روز به روز در حال پیشرفت هستیم.

بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *