آش و حلیم, مجله آشپزی

آموزش طرز تهیه آش عدس

آموزش طرز تهیه آش عدس

مواد لازم:

عدس : نصف لیوان

آرد گندم : 2 قاشق غذاخوری

نان خشک : به مقدار لازم

نمک : به مقدار لازم

فلفل : به مقدار لازم

زردچوبه : به مقدار لازم

روغن : به مقدار لازم


آش عدس یک نوع آش است که می تواند گزینه مناسبی برای سفره های افطار در ماه رمضان و یا یک پیش غذا و شام مفید برای زمان هایی که حوصله پخت غذا ندارید باشد.شاید بگویید این همان عدسی است اما باید بگویم خیر این غذا واقعا یک نوع آش است.یک آش خوشمزه که با کمترین مواد و بدون وجود سبزی آش می توانید آن را تهیه کنید.کل مواد این غذا در سه گزینه عدس ، آرد گندم و نان خشک خلاصه می شود.به همین راحتی شما می توانید یک آش جدید مقوی را برای اعضای خانواده تهیه کنید.البته در صورت علاقه می توانید مواد دیگری همچون سیب زمینی و سبزی خشک به آن اضافه کنید ولی می توانید با همان سه قلمی که به شما گفته شد این آش عدس خوشمزه را تهیه کنید.مهمترین ماده این غذا عدس است که با آن معمولا عدس پلو و عدسی تهیه می شود و همچنین در انواع آش مانند آش رشته نیز به کار برده می شود. عدس‌ حاوی فیبر محلول است که می‌تواند کلسترول خون را کاهش دهد. LDL (لیپو پروتئین کم‌چگال) یا همان کلسترول بد عامل اصلی سفت شدن دیواره‌ی رگ‌ها یا تصلب شرایین است. برای تامین پروتئین مورد نیاز بدن، به جای استفاده از گوشت که می‌تواند باعث افزایش سطح کلسترول خون شود، بهتر است عدس مصرف کنید.عدس یک غذای کامل است و انرژی لازم را برای کارهای بدنی برای انسان تامین می کند.عدس منبع غنی پروتئین گیاهی است؛ به طوری که مقدار پروتئین موجود در ۱۵گرم عدس، بسیار بیشتر از ۱۵ گرم گوشت گاو است.عدسها همچنین حاوی ۶ ماده معدنی مهم، ۲ ویتامین B و همچنین پروتئین بدون، چربی می‌باشند.عدس به علت داشتن آهن، برای رفع کم‌خونی و افزایش شیر مادران شیرده مفید است.مصرف عدس در سلامتی قلب نقش به سزایی دارد. این نقش نه تنها به دلیل فیبرهای موجود در عدس بلکه بعلت مقادیر قابل ملاحظه‌ای از فولات ( Folate) و منیزم آن است.


طرز تهیه

مرحله 1

ابتدا عدس را خوب می پزیم.

مرحله 2

سپس آب عدس را از عدس جدا کرده و آب آن را کنار می گذاریم.

مرحله 3

عدس را خوب می کوبیم و سپس کمی نان خشک به آن اضافه می کنیم.

مرحله 4

نان ها را هم به همراه عدس می کوبیم.

مرحله 5

نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم و خوب با هم مخلوط می کنیم.

مرحله 6

در این مرحله آرد را در روغن تفت می دهیم و عدس کوبیده شده را به آن اضافه می کنیم.

مرحله 7

سپس آب عدس را که کنار گذاشته بودیم به آش اضافه می کنیم.

مرحله 8

شعله را کم کرده و می گذاریم خوب جا بیفتد .

تهیه و ویرایش : مجله اینترنتی طنین

منبع: سایت اینترنتی غذا لند

منتشر شده در: مجله اینترنتی بانوی خاص

فقط همین امروز، با تخفیف ویژه

شومیز بسیار عالی کالینز!

شومیز استثنایی زنانه

ژل بهداشتی بانوان!

ژل بهداشتی بانوان

کاندوم نهایت لذت فیستا!

کاندوم نهایت لذت فیستا

دستگاه لیزر موهای زائد!

لیزر موهای زائد

مبل کودک، طرح توت فرنگی

مبل کودک طرح توت فرنگی

خط چشم با کیفیت این لی!

خط چشم این لی

author-avatar

درباره مدیرسایت

هادی پژهان هستم. مدیر و موسس سایت بانوی خاص. از سال 1390 با راه اندازی وبسایت های تجاری، کار خودم رو شروع کردم و اکنون نزدیک به یک دهه است که با اطمینان مشتریان گرامی، روز به روز در حال پیشرفت هستیم.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *