آبگوشت و اشکنه, مجله آشپزی

آموزش روش پخت اشکنه آلو

آموزش روش پخت اشکنه آلو

مواد لازم برای تهیه اشکنه آلو :

  • آلو : 10 عدد
  • پیاز متوسط : 1 عدد
  • تخم مرغ : 1 عدد
  • شکر یا نبات : در صورت تمایل
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • روغن : به مقدار لازم(ترجیحا 2 قاشق غذاخوری )

در گذشته به دلیل در دسترس نبودن انواع و اقسام مواد غذایی مردم بیشتر از غذاهای تولیدی خودشان استفاده می‌کردند. چون بیشتر مردم کشاورز و دامدار بودند، به اجبار غذاهایی درست می‌کردند که کم هزینه و مواد آن در محل بود به همین علت از انواع اشکنه‌ها همانند عدس، آلو، گشنیز، آرد، قاتق بنه و… استفاده می‌کردند.


مراحل پخت اشکنه آلو :

  • مرحله 1

آلو را خیس کرده و اجازه می دهیم چند ساعت خیس بخورد.پس از چند ساعت هسته های آنها را جدا می کنیم.

  • مرحله 2

پیاز و ادویه ها را در روغن سرخ می کنیم و آن را به آب آلو اضافه می کنیم و به مقدار لازم آب اضافه می کنیم و می گذاریم تا آب جوش آید.

  • مرحله 3

پس از جوش آمدن آب،تخم مرغ را هم به آن اضافه می کنیم.

  • مرحله 4

در صورت تمایل در این مرحله شکر یا نبات را اضافه می کنیم.نیم ساعت اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم پخته شود.


تهیه و ویرایش : مجله اینترنتی طنین

منبع: سایت اینترنتی غذا لند

منتشر شده در: مجله اینترنتی بانوی خاص

فقط همین امروز، با تخفیف ویژه

شومیز بسیار عالی کالینز!

شومیز استثنایی زنانه

ژل بهداشتی بانوان!

ژل بهداشتی بانوان

کاندوم نهایت لذت فیستا!

کاندوم نهایت لذت فیستا

دستگاه لیزر موهای زائد!

لیزر موهای زائد

مبل کودک، طرح توت فرنگی

مبل کودک طرح توت فرنگی

خط چشم با کیفیت این لی!

خط چشم این لی

author-avatar

درباره مدیرسایت

هادی پژهان هستم. مدیر و موسس سایت بانوی خاص. از سال 1390 با راه اندازی وبسایت های تجاری، کار خودم رو شروع کردم و اکنون نزدیک به یک دهه است که با اطمینان مشتریان گرامی، روز به روز در حال پیشرفت هستیم.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *